AFSPRAAK

Graag gaan wij met u in gesprek om uw problematiek en onze aanpak te bespreken.

Wanneer u, via ons contact formulier, uw gegevens invult en verzendt dan ontvangt u binnen enkele dagen een reactie van ons..

Facility Solutions b.v.
Food Quality Research
Plataanstraat 22
5331 GN Kerkdriel

Telefoon+31 (0)418 635411
Mobiel+31 (0)6 50504545

 

 

Uitgevoerde opdrachten

 

 

*   Optimaliseren productieorganisatie en inrichten nieuwe productiekeuken van cateringbedrijf.

 

*   Realiseren klant tevredenheids onderzoek en adviesrapport HACCP/BRC voor voedingsmiddelenindustrie.

 

*   Reorganisatie voedingsorganisatie, kwaliteitsverbetering, HACCP-analyses en besparingsadvies voor†††† diverse productiekeukens van instellingen voor ouderenzorg, regionale ziekenhuizen en GGZ.

 

*   Voorbereiden BRC certificering van industriŽle voedingsmiddelenproducent.

 

*   Marktonderzoek en aanbesteding Maaltijdverzorging voor zorginstelling.

 

*   Reorganiseren bestel- en productiesysteem van industriŽle productiekeuken.

 

*   Klant specifieke productiemodule ontwikkelen voor toepassing van Menu Serviceģ ten behoeve van††† commerciŽle maaltijdproducent voor zorginstellingen.

*   Ontwikkelen van kwaliteitsbeheerder systematiek, met beheer op afstand, voor producent van††† vleesproducten en snacks, met productielocaties in Oost Europa.

 

*   Aanpassen productielocaties op BRC-niveau in Duitsland (2), Hongarije (4), Polen (1), RoemeniŽ (2),†† Slowakije (1) en Bulgarije (1).

 

*   Productontwikkeling, ontwerpen productieproces en kwaliteit beheersysteem voor††††† voedingsmiddelenproducent met productielocaties in Oost Europa.

 

*   Optimaliseren productieprocessen van grote productiekeuken voor maaltijden in de gezondheidszorg.

 

*   Uitvoeren van Allergenen- en Additievenanalyse op gebruikte grondstoffen.

 

*   Inventariseren & analyseren productieproces, efficiency en effectiviteit van diverse productiekeukens.

 

*   Uitvoeren Food Quality Scan ten behoeve van vergelijking externe producenten bij uitbesteding van maaltijdproductie.