AFSPRAAK

Graag gaan wij met u in gesprek om uw problematiek en onze aanpak te bespreken.

Wanneer u, via ons contact formulier, uw gegevens invult en verzendt dan ontvangt u binnen enkele dagen een reactie van ons..

Facility Solutions b.v.
Food Quality Research
Plataanstraat 22
5331 GN Kerkdriel

Telefoon+31 (0)418 635411
Mobiel+31 (0)6 50504545

 

 

voor Zorginstellingen met een eigen productiekeuken.

 

Zijn de productiekosten van uw maaltijden te hoog?

 

Inventariseer uw productieproces, -kosten en -faciliteiten!

 

Wanneer de kosten van een eigen productiekeuken niet meer passen binnen de budgetruimte dan wordt bij veel instellingen de maaltijdproductie uitbesteed. 

Facility Solutions is van mening dat het zeer waardevol kan zijn om uw bestaande productieproces volledig te inventariseren voordat u tot uitbesteding over gaat.

Het sluiten van een eigen productiekeuken heeft vergaande consequenties en een weg terug is bijna onmogelijk of zeer kostbaar.

Wanneer uw eigen productiekeuken onvoldoende marktconform (kwaliteit & prijs) presteert dan biedt een volledige inventarisatie inzicht in de mogelijke oorzaken.

In veel situaties is het mogelijk om het productieproces en de maaltijdkosten 10% - 30% efficiënter te organiseren, kwaliteit te verhogen en kosten te reduceren.

Met de resultaten van een volledige inventarisatie en analyse heeft u de beschikking over actuele “nulmeting” en een overzicht van de deelprocessen. Bij uitbesteding kunt u nauwkeurig bepalen welke deelprocessen u uitbesteedt en tegen welke kosten. Vervolgens wordt ook duidelijk welke deelprocessen nog voor rekening en verantwoording blijven van de interne organisatie.

 

Inventarisatie & Analyse productie efficiency.

 

 

Facility Solutions heeft al, voor een tiental,  productiekeukens deze volledige inventarisatie uitgevoerd.

 

Hiervoor maken wij een analyse van de volgende productieaspecten;

Ä  Locatiekenmerken,

Ä  Aanwezigheid en kwalificatie van productieapparatuur,

Ä  Productievolume en catering activiteiten,

Ä  Personele bezetting en roosteranalyse,

Ä  Versheidsniveau van gerechten en gebruik conveniënt,

Ä  Efficiency van productieproces en  productiemethode,

Ä  Hygiënisch niveau van proces en ruimten,

Ä  Kostprijs van Eten & Drinken.

 

Graag zijn wij ook  uw organisatie van dienst.

 

Geïnteresseerd?

 

Neem contact met ons op voor het plannen van een afspraak.