AFSPRAAK

Graag gaan wij met u in gesprek om uw problematiek en onze aanpak te bespreken.

Wanneer u, via ons contact formulier, uw gegevens invult en verzendt dan ontvangt u binnen enkele dagen een reactie van ons..

Facility Solutions b.v.
Food Quality Research
Plataanstraat 22
5331 GN Kerkdriel

Telefoon+31 (0)418 635411
Mobiel+31 (0)6 50504545

 

 

Kwaliteitsgarantie

 

Ruime kennis en ervaring staan borg voor gegarandeerde kwaliteit.

 

Bij de uitvoering van de werkzaamheden combineert Facility Solutions b.v. een zeer uitgebreide jarenlange praktijkervaring met een wetenschappelijke benadering.

Analysemethodes zijn getoetst bij deskundigen zoals onder andere Wageningen Universiteit en Voedingscentrum.

 

Er wordt niet gewerkt met “aangepaste blauwdrukken”. Vele processen zijn gelijksoortig van aard, maar elke organisatie is uniek en kent zijn eigen oplossing.

Bij onderzoek en advisering wordt rekening gehouden met alle unieke aspecten van de organisatie. In de rapportage worden aanpassingsvoorstellen goed onderbouwd en vertaald in praktisch uitvoerbare acties.

 

In deze tijd van spaarzame financiële middelen is het essentieel dat er een goede balans bestaat tussen kwaliteit, gezondheid en kosten. Dit ziet men vertaald in de adviezen met respect voor de organisatie, mens en kwaliteit.

 

Voor een grondige analyse van uw productieproces kunnen wij alle productieaspecten inventariseren en verbetervoorstellen formuleren en realiseren.

Zie hiervoor ook de informatie onder de button Maaltijd Productie , links in het startscherm.